Zoeken

Frits Wester leidt Energiepodium Debat op 30 november

Lezers Energiepodium uitgenodigd voor bijeenkomst in Nieuwspoort

#energiepodium

Er is meer bekend over het eerste Energiepodium Debat op 30 november. RTL-journalist Frits Wester zal de bijeenkomst leiden. Alle lezers van Energiepodium zijn uitgenodigd voor dit debat, dat plaatsvindt van 15:00 tot 18:00 uur in perscentrum Nieuwspoort te Den Haag.

Daarnaast zal Dorette Corbey, oud-Europarlementariër voor de Partij van de Arbeid en de huidige voorzitter van de Nederlandse Emissie Autoriteit, een betoog houden. De twee andere hoofdsprekers, Dick Benschop (President-directeur Shell Nederland) en Noé van Hulst (Secretaris-Generaal Internationaal Energie Forum), waren al bekend.

Het debat vindt plaats in de stijl van Energiepodium: vooraanstaande sprekers, open, inhoudelijk en met veel ruimte om te reageren via sociale media. Het wordt een levendige en buitengewone bijeenkomst, in het teken van interactiviteit.

Het einde van goedkope energie?

Onder de noemer ‘het einde van goedkope energie' wordt gedebatteerd over de toenemende zorgen over de vraag of de energiewereld de mondiale groei kan bijhouden. Recente rapporten van Shell (Signals and Signposts, februari 2011) en het IEA (World Energy Outlook, november 2010) schetsen de toekomst aan de hand van toenemende vraag, moeilijker winbare voorraden en beperkte mogelijkheden om productie te vergroten. Uit deze problematiek volgt de zorg om sterk stijgende energieprijzen in de komende jaren. Een belangrijke vraag bij het debat is ook wat de opkomst van duurzame energie kan betekenen voor het in de hand houden van de energieprijzen.

Aanmelden

Aanmelden voor het Energiepodium Debat is verplicht. U kunt dit doen door een email met vermelding van naam, beroep, organisatie en telefoonnummer te sturen aan info@energiepodium.nl.

Het Energiepodium Debat is een initiatief van GasTerra. Het bedrijf stelt uw komst bijzonder op prijs.