Zoeken

Hoe vrij is de Europese markt nog

Uitnodiging Energiepodium Debat op 2 december

GasTerra nodigt de lezers van Energiepodium uit voor de derde editie van het Energiepodium Debat. De discussie vindt plaats van 14:30 tot 17:00 uur in Esscher in Het Paleis, Lange Voorhout 74 te Den Haag. Na afloop is er gelegenheid tot netwerken met een borrel.

Hoofdsprekers zijn Beate Raabe, Secretaris-Generaal Eurogas, Reinier Zwitserloot, voormalig CEO Wintershall en Commissaris bij Tennet, Catrinus Jepma, Professor Energie en Duurzaamheid, en Bas Eickhout, Europarlementariër voor GroenLinks.

Het debat staat onder leiding van Sven Kockelmann, bekend als presentator van de journalistieke televisieprogramma's Oog in Oog en Brandpunt.

“Lezers van Energiepodium zijn welkom op het debat”

Hoofdvragen zijn:

De debatbijeenkomst vindt plaats in de stijl van Energiepodium.nl: vooraanstaande sprekers, open en inhoudelijk. Het wordt een bijeenkomst op hoog niveau, waarbij de top van de Nederlandse energiesector wordt uitgenodigd om te debatteren over thema's die centraal zijn op Energiepodium.

“Aanmelden is verplicht en kan via secretariaat@pactbv.nl”

Voor deze bijeenkomst is aanmelden verplicht. Dit kunt u doen onder vermelding van uw naam en organisatie via secretariaat@pactbv.nl. PACT verzorgt de redactie van Energiepodium en de organisatie van het Energiepodium Debat in opdracht van GasTerra. Deelname is gratis.