Zoeken

Zes Kamerleden gaan strijd aan op Energiepodium Debat

Lezers Energiepodium welkom op bijeenkomst van 30 november te Nieuwspoort

Zes Kamerleden gaan op het Energiepodium Debat van 30 november met elkaar in debat over de vraag of het einde van goedkope energie is aangebroken. Het debat tussen de volksvertegenwoordigers zal worden gehouden onder leiding van Frits Wester (RTL Nieuws) in Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag. De strijd tussen de Kamerleden zal ongeveer een uur duren en vindt plaats in de stijl van een verkiezingsdebat.

Wel moet een voorbehoud worden gemaakt voor agendawijzigingen van de Tweede Kamer. Het is mogelijk dat Kamerleden moeten afzeggen wegens een ingelaste vergadering.

De volgende Kamerleden gaan de discussie aan:

Onder leiding van Joost Karhof (Nieuwsuur) zullen zij een uur lang een unieke politieke strijd voeren, in de stijl van een verkiezingsdebat. De discussie draait om de volgende stellingen:

Het Energiepodium Debat wordt gehouden in perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10 te Den Haag. Het schema voor het complete debat is als volgt:

14:30 uur: Deuren open

15:00 uur: Welkomstwoord Frits Wester en Gertjan Lankhorst, CEO GasTerra

15:05 uur: Debat tussen:

16:00 uur: Debat tussen woordvoerders Energiebeleid van de Tweede Kamer

17:00 uur: Borrel met muziek van het Jochem Le Cointre Trio (jazz)

18:00 uur: Einde

U kunt zich nog aanmelden voor het Energiepodium Debat. Dit doet u door een mail te sturen met vermelding van naam, functie, organisatie en telefoonnummer aan info@energiepodium.nl. Aanmelden is verplicht. Volgers van Energiepodium.nl en professioneel geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Volg ons op Twitter: @energiepodium